Offer
Search now Total offer New offer Registration
Login
News

EHR aanwezig op I am expat fair 2015

4-3-2015

Komende zaterdag (7 maart) vindt in de Westergasfabriek in Amsterdam de I am expat fair 2015 plaats. Dit eendagsevenement is er volledig op gericht om de expat community in Nederland te ondersteunen bij zaken die iedere expat tegenkomt.

Read more

Energielabel per 1 januari verplicht

31-12-2014

Per 1 januari1 2015 is het verplicht een energielabel te kunnen verstrekken indien u een woning te koop of te huur aanbiedt, deze maatregel vloeit voort uit het energieakkoord. Voor de verhuur houdt dit in dat indien u uw woning momenteel te huur aanbiedt of een huurovereenkomst heeft die na 1 januari 2015 is ingegaan of nog in gaat, u een energielabel dient aan te vragen voor uw woning.

Read more

EHR nu ook gevestigd in ’t Gooi

4-12-2014

Met het toetreden van Serge van Bachum tot de succesformule van Executive Home Rentals kan met ingang van heden ook 't Gooi gebruik maken van verhuurbemiddeling in woonruimte voor expats, bedrijfsleven en particulieren in het hogere segment. 

Read more
Newsletter

Newsletter

If you want to be kept informed about EHR's activities you can register for a newsletter. You will receive our digital newsletter via your mailbox four times a year with articles on developments in the rental and letting market and of course our special lettings.

Prior newsletter issues are filed in our archives.

Register Archive
Searchresult
van Vredenburchweg, Rijswijk Zh
€ 1,850 p/m
Reply >>
Commencing date available
Special features beschermd stads- of dorpsgezicht, semi-furnished
Surrounding Den Haag / The Hague region, Haaglanden region
Housetype town house
Surface area 197 m²
Date of construction 1910
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Garage no garage
Garden backyard, frontyard
Balcony Yes
Roof terrace No
Basement No
Attic No
Rental period 12 - 60 maanden
Prolongation possibility in overleg
Administration costs tenant Yes
|
van Vredenburchweg
Aan rustige laan in Oud-Rijswijk gelegen monumentaal 5-kamer herenhuis met voor- en achtertuin. Op korte afstand bevinden zich recreatie- en groenvoorzieningen, scholen, winkels van Oud Rijswijk, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de A4 en A13 richting Amsterdam en Rotterdam.

Indeling:

Begane grond
Entree/voorportaal, hal met trap naar verdieping en toegang tot woon-/eetkamer, keuken, grote bergkast en toilet. De toegang tot de volledig omsloten en op het noordwesten gelegen achtertuin (ca. 16x6m) kan via zowel de achterkamer als via de keuken.

1e verdieping
Overloop en toegang tot 2 voor (slaap-) kamers waarvan 1 met toegang tot het balkon en 2 achter (slaap-) kamers, zeer ruime badkamer en technische/wasruimte met opstelplaats c.v. combi-ketel en , wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
• monumentale woning uit 1910
• woning is zowel aan de voor- als achterkant volledig voorzien van rolluiken
• 5 kamers en woonoppervlakte van ca. 200 m²
• 2 haarden (gelhaard en sierhaard)
• vele originele stijldetails waaronder; glas-in-lood, terrazzovloer en plafonds
• zeer rustig gelegen

Exclusief gas / water / elektra en lokale lasten

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website www.ehr.nl of neem contact op met ons kantoor in Haaglanden via telefoonnummer 070 7113831